Användarmöte, företagsstöd 1-2 oktober

Höstens användarmöte för företagsstöd arrangeras i samarbete med enheterna Affärsutveckling och Kapitalförsörjning på Tillväxtverket. Mötet hålls 1 och 2 oktober i Tillväxtverkets lokaler i Stockholm, Västgötagatan 5.

Om de två dagarna

Dag ett, 1 oktober, är det erfarenhetsträff för dig som arbetar med affärsutvecklingscheckarna på ett eller annat sätt. Dagen kommer att innehålla erfarenhetsutbyte, senaste nytt och inspiration.

Dag två, 2 oktober, handlar om det framtida arbetet med företagsstöd. Vi kommer att delge viktig information inför utrullningen av Nyps 2020. Utöver det informerar vi om läget i arbetet med hållbarhet och landsbygdsuppdraget och ni kommer att få arbeta i workshops med kravinsamling för vårt fortsatta arbete med Nyps 2020.

En kvinna föreläser för flera personer i en sal.

Tider, ytterligare information och anmälan
Mötet börjar med kaffe och registrering klockan 9.30 den 1 oktober. Programmet slutar 16.30 denna dag, men innan vi skiljs åt på eftermiddagen finns möjlighet att delta i ett mingel med lättare förtäring.

Den 2 oktober börjar programmet 9.30 och vi avslutar ungefär 16.00.

Vi arbetar för fullt med ett detaljerat program för dagarna och kommer att gå ut med det så snart det är klart.

Det går naturligtvis bra att anmäla sig till båda dagarna eller till endast en av dem.

Hjälpte informationen på sidan dig?