Nya flikar i Nypsbarometern och nytt område i Diver

Nyheter i både Nypsbarometern och Diver. I Nypsbarometern finns nya flikar. De visar information utifrån data både från Nyps och Nyps 2020. I Diver finns en gemensam modell med data från bägge systemen.

Nypsbarometern

Nu finns flikar i Nypsbarometern som innehåller uppgifter från både Nyps & Nyps 2020. Där finns möjlighet till uppföljning av ärenden. Både på en övergripande och en mer detaljerad nivå. Det spelar ingen roll om ärendena registrerats i den nya eller det gamla systemet eller vilken stödtyp de tillhör; allt finns med.

Diver

I dykboken har det tillkommit ett område, Nyps & Nyps 2020, där modellerna innehåller data från båda systemen. Först ut är en transaktionsmodell, m5003, som möjliggör uppföljning av ärenden ner till den enskilda transaktionen, oavsett vilket system ärendena handlagts i.

Hjälpte informationen på sidan dig?