Välkommen till vår nya webbplats

Efter en hel del arbete under 2019 är nya Nypscentralen klar. Här kan ni ta del av nyheter, nyhetsbrev och utbildningsmaterial.

En kub i tre nyanser av blått. Under den står det "Nyps".

Nypscentralen.se fick, 14 januari, sig ett ordentligt ansiktslyft. Webbplatsen är, precis som förr, platsen du ska besöka om du vill veta vad som är aktuellt för våra olika tjänster.

Något nytt som kommer med webbplatsen är att vi i framtiden vill lägga större fokus på våra utbildningsfilmer. Du ska, på egen hand, kunna utbilda dig inom saker i Nyps 2020 och Nyps. Men självklart är du fortfarande välkommen att kontakta oss vid frågor.

Fortsatt utveckling

Att webbplatsen har lanserats betyder inte att den är färdig. Den kommer att växa med tiden och ny information kommer att publiceras. Har du förslag på något som saknas eller kan förbättras vill vi gärna att du hör av dig till oss.

Hjälpte informationen på sidan dig?