Nyps 2020 - egna listor och anteckningar fixas

30 juni införde vi möjligheten för dig att skapa egna listor och anteckningar till dina ärenden i Nyps 2020. Det blev vissa tekniska fel när vi införde det här. Efter vår uppdatering 8 september kommer förbättringarna att fungera för alla.

Efter förra uppdateringen kunde inte vissa behörigheter använda funktionerna egna listor och anteckningar. För de personerna stod även några sidor i Nyps 2020 laddade konstant. 8 september uppdaterar vi systemet på nytt. Efter uppdateringen kommer de här problemen att vara lösta.

8 september - nya förbättringar gällande listor

Med den nya uppdateringen kommer även fler förbättringar.

  • Du kan ändra ordningen på egna listor.
  • Du kan flytta ett ärende direkt från en lista till en annan.
  • Listorna har blivit hopfällbara. Du kan alltså fälla ihop dem för att dölja innehållet och minska utrymmet de tar upp.