Ändringar i prenumerationer

Nu kan du endast prenumerera på vårt nyhetsbrev och driftinformation. Tidigare har du även kunnat prenumerera på våra nyheter.

Porträttbild på en man.

Tobias Flodin

När vi skapade vår nya webbplats erbjöd vi dig möjligheten att börja prenumerera på nyheter och driftinformation från oss. Att prenumerera på dessa innebär att du får ett mejl varje gång vi publicerar en nyhet eller driftinformation.

Den här prenumerationsfunktionen har tyvärr varit ur funktion en längre tid - men nu fungerar den på nytt. I och med fixen har vi valt att ändra så att du bara kan prenumerera på driftinformation från Nypscentralen.

– Vi gör ändringen då driftinformationen ofta innehåller information du måste veta. Till exempel om något är fel i våra system eller om vi stänger dem för uppdateringar. Det är viktigt att vi når ut till dig med den informationen, säger Tobias Flodin, kommunikatör.

Varför kan jag inte längre prenumerera på nyheter?

– Våra nyheter handlar oftast om saker som är bra att veta - inte måsten. Det kan vara frustrerande att få många mejl och därför vill vi begränsa antalet vi skickar till dig. Vi uppmuntrar dig fortfarande att besöka vår webbplats med jämna mellanrum för att läsa nyheter om vad vi jobbar med, säger Tobias Flodin.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tre till fyra gånger om år skickar vi ut vårt nyhetsbrev. I det samlar vi de viktigaste nyheterna. Vill du vara säker på att inte missa vad vi jobbar med rekommenderar vi dig att prenumerera på det.