Handläggare - uppdatera alla dina ärenden

10 februari införde vi en rad förbättringar i Nyps 2020. En av dem har lett till att du behöver uppdatera alla dina ärenden. Det är viktigt att du gör det - annars kan inte den sökande söka om utbetalning.

En triangel i flera nyanser av blått. I mitten av den är det ett utropstecken.

En av förbättringarna vi införde i uppdatering var att du kan se historiken för ärenden inom EU-stöden och företagsstöden. För att ta del av historiken behöver du uppdatera ditt ärende, men du måste även göra det för att den sökande ska kunna söka om utbetalning. Hen kan inte ansöka om utbetalning i ett ärende som inte är uppdaterat.

Vi ber om ursäkt för extra arbete

Många av er kan behöva gå in och uppdatera flera ärenden. Vi ber om ursäkt för att du behöver göra det här och att vi till exempel inte har kunnat göra det åt dig automatiskt. Vi ber om din förståelse och tålamod.