Var med på våra månadsvisa informationsträffar

Under hösten 2022 kommer vi börja hålla digitala informationsträffar var fjärde vecka. De är till för dig som använder våra system. Träffarna kommer att fokusera på utvecklingen av systemen.

Porträttbild på en man.

Tobias Flodin

13 juni skickade vi ut en inbjudan för höstens träffar. Du som har fått den får gärna vidarebefordra inbjudan till kollegor som använder nypssystemen.

- Vi har under en längre tid kört demos där vi har visat upp vad vi utvecklar för EU:s nya programperiod. Nu breddar vi fokuset och målgruppen för de nya mötena. Vi vill visa upp mer än enbart EU-utvecklingen, säger Tobias Flodin, kommunikatör vid Nypscentralen.

Då EU-utvecklingen är ett av våra mest prioriterade områden för i år räknar vi dock med att informationsträffarna kommer handla mycket om just den ett tag framöver.

Hur ska jag veta vad ni tar upp på träffarna?

Minst tre dagar innan informationsträffen kommer det att finnas en övergripande agenda i vår kalender. Den kommer innehålla kort information om vad vi tänker visa upp, vilka stödtyper och system det gäller och så vidare.

- Vi vill visa agendan i förväg då vi breddar målgruppen för träffarna. På det här sättet kan du gå in några dagar innan informationsträffen och själv avgöra om vi tar upp saker som rör ditt arbete, säger Tobias Flodin.

Har du inte fått en inbjudan?

Om du inte har fått en inbjudan men vill vara med på mötet ska du höra av dig till Tobias Flodin eller Anders Runnholm. I mejlet får du gärna berätta vilka av våra system du använder, vilken organisation du jobbar för och vad du jobbar med.

Kontakt

Tobias Flodin
namn.efternamn@tillvaxtverket.se

Anders Runnholm
namn.efternman@tillvaxtverket.se