3 november - kompletteringar för projektmedel i Nyps 2020

Under 2022 har vi jobbat med att skapa kompletteringsfunktioner för våra olika stöd. Funktionen gör det möjligt att skicka kompletteringar mellan Nyps 2020 och Min ansökan. Projektmedel får den här funktionen 3 november.

När du skickar en komplettering från Nyps 2020 får den sökande ett mejl om att något behöver kompletteras i hens ärende. Den sökande kan sen logga in i Min ansökan för att läsa vad kompletteringen gäller.

När den sökande har skickat in en komplettering, antigen på egen hand eller för att du som handläggare har bett om en, markeras ärendet i Nyps 2020 med en blå prick. Det får även en etikett om att en komplettering har inkommit.

Se vår utbildningsfilm om kompletteringar

Vår utbildningsansvarig, Anders Runnholm, har gjort en film som förklarar hur kompletteringar för Nyps 2020 och Min ansökan fungerar. Filmen handlar om kompletteringar för EU-stöden men funktionen kommer att fungera på samma sätt för projektmedel.

Fler kompletteringsfilmer

Att jobba med kompletteringar direkt i Nyps 2020 och Min ansökan gör ditt arbete mer effektivt och rättssäkrare. All information finns på det här sättet i systemet och du slipper ha eventuell känslig information på din egen hårddisk. Du slipper även ladda ner dokument och be om kompletteringar via mejl.