Film: avsluta ärenden med ny inbetalningsfunktion

Vi har i en tidigare artikel berättat att du från och med 3 november kan avsluta ärenden för projektmedel, företagsstöd och kommersiell service i Nyps 2020 med hjälp av en ny inbetalningsfunktion. Se på filmen nedan för att lära dig hur funktionen fungerar.

Mer information

Från och med 3 november kan du registrera inbetalningar på ärenden inom projektmedel, företagsstöd och kommersiell service i Nyps 2020. Lösningen är efterlängtad då det finns ett antal ärenden som inte gått att avsluta eftersom den här funktionaliteten har saknats.

Ett vanligt exempel är att ett ärende inte kan avslutas när det har utbetalats ett förskott - som sen inte har kunnat avräknas. När vi nu registrerar inbetalningar, kommer du att kunna reglera det här. De här ärendena kommer alltså att äntligen gå att avsluta.

Läs den tidigare artikeln