Ny programperiod och fler nyheter i projektbanken

Tisdagen 31 januari lanserades en ny version av Tillväxtverkets projektbank. Den har nu ett nytt utseende, mer information och innehåller beviljade projekt för EU:s programperiod 2021 - 2027.

Arbetet med den nya projektbanken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. har letts av Nyps analys, tillsammans med andra enheter vid Tillväxtverket.

De största förändringarna är att projektbanken nu innehåller projekt från EU:s senaste programperioden (2021 - 2027). Den har även fått ett uppdaterat utseende som gör att tjänsten påminner om Tillväxverlets andra webbplatser och tjänster. Det nya utseendet ska underlätta för dig att hitta rätt information.
Du får också mer information om alla projekt än du fick tidigare - både direkt i tjänsten och om du laddar ner informationen i en excel-fil.

Projektbanken innehåller endast beviljade projekt och tjänsten uppdateras varje natt.

Projektbankens användningsområden

Tjänsten är bra för dig som vill få en översikt om alla olika projekt som pågår runt om i Sverige. Det är vanligt att den används av handläggare, media och för att sammanställa olika typer av information.