Korttidsarbete i Min ansökan

Efter den 1 september 2024 kan användare inte längre se ärenden för stöd vid korttidsarbete eller handlingar i ärendet via Min ansökan.

Två personer på en restaurang som kollar på en surfplatta.

Sedan 1 april 2022 är det Skatteverket som hanterar ordinarie stöd till korttidsarbete. Alla ärenden som kommit in till Tillväxtverket till och med 31 mars 2022 hanteras av Tillväxtverket fram till dess att de avslutas.

Till dig som arbetar med stöd vid korttids­­arbete

Efter den 1 september 2024 kan användare inte längre se ärenden för stöd vid korttidsarbete eller handlingar i ärendet via Min ansökan. Observera att detta endast gäller ärenden för stöd vid korttidarbete. Eventuella andra ärenden i Min ansökan finns kvar.

I juni skickade Tillväxtverket ut ett meddelande till e-postadresser som är kopplade till ett eller flera ärenden för korttidsarbete, i Min ansökan. All information om korttidsarbete finns samlad på tillvaxtverket.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Behöver jag göra något?

Har du redan egen tillgång till handlingar och ärende för korttidsarbete, eller om du inte behöver tillgång till dem, behöver du inte göra något.

Det här påverkar inte vår handläggning och alla avslutade ärenden sparas och arkiveras av Tillväxtverket.