Bemyndigande periodvis

Fliken Bemyndigande Periodvis uppdateras vid de tillfällen då bemyndigandet ska redovisas. För 2020 är det 31 mars, 30 september och 31 december som gäller. Uppdateringen av sidorna sker några dagar efter aktuellt datum

Innehåller:

  • Skuld per stödtyp 2020-03-31 (exkl. Affärsutvecklingscheckar, Upp/utv, Skärgårdsprojekt och Mikrostöd naturturism)
  • Skuld per ärende 2020-03-31 (exkl. Affärsutvecklingscheckar, Upp/utv, Skärgårdsprojekt och Mikrostöd naturturism)
  • Historisk fördelning av utbetalningar

Affärsutvecklingscheckar, medel för Uppföljning/utvärdering, Skärgårdsprojekt och Mikrostöd naturturism är inte med i den totala skulden, varken på stödtypsnivå eller på ärendenivå.

Historisk fördelning av utbetalningar Visar hur beviljat, utbetalt och återfört belopp har fördelats över åren. Rapporten utgår från beslut 1 år som är det år då första ärendebeslutet i ärendet fattades.

Det är varje organisations ansvar att kontrollera att uppgifterna stämmer. Rapporterna utgår ifrån de uppgifter som fanns registrerade i Nyps per 200331. Om ändringar gjorts efter detta datum som avser periden t.o.m. 200231 måste detta justeras manuellt.

EU-delfinansiering framgår i rapporten. Det finns en kolumn i rapporterna som visar skuld exkl. EU-delfinansiering. Om möjlig EU-delfinansiering blir mindre än vad som registrerats på ärendet så blir beloppet inte korrekt.

Eventuella felaktigheter i rapporterna måste rättas på ärendenivå för att rapporterna ska bli korrekta framöver. Kan ni inte själva genomföra rättningarna så anmäl via EasIT så genomförs rättningarna centralt.

Har ni förslag på andra användbara rapporter, andra synpunkter eller frågor så hör av er.

Rapporten bemyndigande periodvis hittar du i Nypsbarometernlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på sidan dig?