Användardagar för projektmedel

Årets första användarträff riktar sig till Nypsanvändare som arbetar med projektmedel i Nyps 2020. Vi kommer att träffas 11-12 april på 7A Odenplan i Stockholm.

Vi tänker oss att detta möte kommer att fokusera på införandet av Nyps 2020, vad vi lärt oss och hur vi går vidare i utvecklingen. Tillväxtverkets enhet för Uppföljning och utvärdering deltar också, för att påbörja arbetet med utvärdering av det uppföljningssystem som lanserades samtidigt med och som en del av Nyps 2020.

En stor del av tiden kommer att användas till workshops, där vi i mindre grupper arbetar med olika frågeställningar, men naturligtvis kommer vi även att ha tid för den sedvanliga informationen från Nypscentralen.

Programmet kommer att presenteras på Nypscentralens hemsida i den takt som det blir färdigt. Vi tänker att inleda 10.00 dag ett och att avsluta dagen med ett mingel och lättare förtäring för den som så önskar. Det gemensamma programmet dag två avslutas vid lunch, men sedan kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor till och diskutera med Nypscentralens medarbetare.

Frågor om arrangemanget eller förslag på ämnen att ta upp kan ställas till Anders Runnholm, anders.runnholm@tillvaxtverket.se, tfn 08-681 96 66.


Länk till anmälan finner du här:

Anmälan användardagar 11-12 aprillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Innehållsansvarig: Ulrica Morelid

Tillväxtverket