Utbildningsplaneringen för våren 2014

Utbildningsplaneringen för våren är klar och bjuder bland annat på en helt ny utbildning för handläggare som hanterar elektroniska ansökningar inom projektmedel.

Alla utbildningar hålls i Skrapan, Stockholm och är kostnadsfria. Anmälan sker via supporten (Easit). Har ni frågor om utbildningarna kan även dessa sändas via supporten. Annars går det bra att kontakta anders.runnholm@tillvaxtverket.se.

En ny utbildning erbjuds denna termin, nämligen en utbildning för handläggare i den nya webansökan Min ansökan. Det är en en-dagsutbildning som syftar till att förbereda handläggarna ute på organisationerna för de frågor som kan uppstå vid hanterandet av ansökningar inkomna via webben.

Komihåg att vi även kan komma ut och köra anpassade utbildningar hos er. I april kommer vi att besöka Regionförbundet i Kalmar och där kommer vi bland annat att titta på webansökan och dokumentmallar. Om ni är intresserade av ett besök, kontakta anders.runnholm@tillvaxtverket.se så kan vi säkert komma överens. Dessa utbildningar är kostnadsfria och ett bra tillfälle för både oss och organisationerna till kunskaps- och erfarenhetsöverföring.

Innehållsansvarig: Ulrica Morelid

Tillväxtverket