Vanliga frågor – Nypsportalen

Här kan du få svar på de vanligaste frågorna avseende Nypsbarometern och Eruf-barometern.

Nypsbarometern

Hur vet jag vad varje flik innehåller i Nypsbarometern?

• Information om alla flikar och dess innehåll finns högst upp till höger på respektive sida. Informationen visas genom att klicka på informationsikonen.

När har flikens data uppdaterats i Nypsbarometern?

• Längst ner i informationen som visas vid klick på informationsikonen står datum och klockslag för data uppdatering. Uppdatering ska ske varje natt.

Hur ska jag se långa projektnamn som inte visas i sin helhet?

• Håll muspekaren över projektnamn för att se hela projektnamnet.

Var hittar jag engagemangsuppgifterna?

• Under fliken Stödmottagare finns möjlighet att välja Engagemangsuppgifter.

Vilken flik ska jag välja när jag vill följa upp hur mycket som betalats ut/beviljats i år eller för en viss tidsperiod?

• Välj "Transaktion", där kan du sedan välja att titta på "Nettobeviljat" eller "Utbetalt".

Vilken valuta används vid omräkning i Nypsbarometern kronor/euro?

• Omräkningskurs från euro är 9,30.

Eruf-barometern

Hur vet jag vad varje flik innehåller i Eruf-barometern?

• Information om alla flikar och dess innehåll finns högst upp till höger på respektive sida. Informationen visas genom att klicka på informationsikonen.

När har flikens data uppdaterats i Eruf-barometern?

• Längst ner i informationen som visas vid klick på informationsikonen står datum och klockslag för data uppdatering. Uppdatering ska ske varje natt.

Vilken flik ska jag välja när jag vill följa upp hur mycket som betalats ut/beviljats i år eller för en viss tidsperiod?

• Välj "Transaktion", där kan du sedan välja att titta på "Nettobeviljat" eller "Utbetalt".

Vilken valuta används vid omräkning i Eruf-barometern kronor/euro?

• Omräkningskurs från euro är 9,30.
Hjälpte informationen på sidan dig?