Nyps 2020 - uppdatering måndag 12 juni

Vi siktar på att uppdatera Nyps 2020 och Min ansökan måndag 12 juni. Vi flaggar för det här i förtid då vi brukar uppdatera våra system under onsdagar. Men för att hinna med en sista uppdatering innan sommaren behöver vi uppdatera systemen måndag 12 juni.

De två planerade uppdateringarna vi har kvar för i år - 16 maj och 12 juni sker båda två på andra dagar än onsdagar. Vi har kollat så att det inte är några utlysningar som stänger de datumen.
Anledningen till att de här uppdateringarna sker på andra dagar är lediga dagar för Tillväxtverket och att vi vill få till en sista uppdatering av systemen innan sommaren.

När uppdaterar vi våra system?

Vi har möjligheten att uppdatera våra system under onsdagar. I vissa fall behöver vi byta dag - exempelvis för de två kommande uppdateringarna av Nyps 2020 och Min ansökan. Men vi jobbar för att framåt hålla oss till onsdagar så att det inte ska komma några överraskningar för dig som använder systemen.

Kom ihåg att besöka vår kalender för att få en överblick om när vi planerar att uppdatera våra system.