Påminnelse: Nuvarande organisationsregistret stänger 23 november

Vi har tidigare gått ut med information om att vi byter organisationsregister för Nyps, vilket du kan läsa om här. Länk till annan webbplats. Inför lanseringen av det nya registret den 4 december kommer det nuvarande registret att stänga för ändringar en tid innan. Här kommer information om några datum som är bra att ha koll på.

Den 23 november kl. 16.30 stänger det nuvarande organisationsregistret för uppdateringar. Det kommer från den tidpunkten inte gå att registrera nya organisationer manuellt eller göra förändringar på befintliga organisationer, såsom exempelvis byten av betaluppgifter.

Den 4 december kl. 08.00 lanseras det nya organisationsregistret och ändringar kan återigen göras gällande organisationsregistret. Viss hantering gällande organisationer och betalsätt förändras dock, vilket det kommer publiceras separat information kring.

Nyps och Min ansökan kommer vara stängt för samtliga användare helgen fredag 1 december kl. 16.30 till måndag 4 december kl. 08.00 vilket du kan läsa om här. Länk till annan webbplats.