Projektmedel

Alla beviljade ärenden i Nyps 2020 visas automatiskt i Projektbanken.

Projektbanken är obligatorisk för alla organisationer. Alla organisationer har fått en egen länk där den egna organisationen är förvald. Denna länk kan användas för publicering på den egen hemsidan eller andra webbplatser.

För att fullständig information ska visas i Projektbanken är det viktigt att fylla i korrekt information i Nyps. Projektbanken hämtar all information direkt från Nyps och uppdatering av informationen sker varje natt. En del av information fylls i vid registrering i Nyps. Respektive handläggare är dock ansvarig att se till så att informationen är korrekt och att all information finns för vart och ett av de projekt som de ansvarar för.

En korrekt projektbeskrivning är viktig för att ge en tydlig bild över projektet. Projektbeskrivningen ska vara en kort sammanfattning av projektet. Texten ska vara så beskrivande som möjligt med ord som kan tänkas bidra till att man hittar rätt projekt vid fritextsökning. Ex. ett turismprojekt bör lämpligen innehålla ord som turism, varumärke, destination etc. Om ett projekt av någon anledning inte startar eller avbryts innan det är slutfört kan information om detta skrivas in i fältet.

Projektbank projektmedellänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på sidan dig?